Onderhoud alle automerken Aircoservice, airco onderhoud, airco lektest airco reparatie Autobandenservice, reparatie, balanceren, 
wisselen en opslag winterbanden Reparatie alle automerken Pechhulp binnen 30 km van Hilversum

APK keuring

Heijwegen Techniek keurt elektrische auto’s, benzineauto’s, dieselauto’s en auto die rijden op LPG.

Heijwegen Techniek is een RDW-erkend autobedrijfDe APK is een in Europa wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Elke APK-keuring moet na afloop worden afgemeld bij de RDW door een bedrijf met een APK-erkenning. De RDW houdt toezicht op de erkenninghouder door steekproeven en bedrijfsbezoeken.

Uw auto is al gekeurd vanaf 35 euro

Als uw APK binnen 2 maanden verloopt, is het tijd om een afspraak te maken voor de jaarlijkse verplichte keuring. 
Uw auto wordt vakkundig nagelopen en als er mankementen worden opgespoord die verholpen dienen te worden, krijgt u direct een telefoontje. Meestal ontvangt u dezelfde dag nog uw auto terug, tenzij er een grote reparatie uitgevoerd moet worden.

Controle van brandstof- en stroomverbruik bij keuring

Sinds 1 januari 2021 zijn personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen uitgerust met een systeem dat brandstof- en elektriciteitsverbruik registreert. Vanaf 1 januari 2024 kunnen deze gegevens tijdens de APK worden uitgelezen en geregistreerd bij de RDW. De RDW geeft deze data jaarlijks door aan het Europees Milieuagentschap. Dit is om het werkelijke brandstofverbruik binnen de EU te monitoren en of de fabrikanten (en de voertuigen) voldoen aan de gestelde wetgeving.

De eigenaar van het voertuig mag weigeren om deze gegevens te laten bekijken. In dat geval wordt de APK-keuring uitgevoerd zonder deze gegevens te raadplegen. De keurmeester moet dan de reden voor het weigeren invullen bij het afronden van de APK.

 

Vragen of een afspraak maken  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl