Onderhoud alle automerken Aircoservice, airco onderhoud, airco lektest airco reparatie Autobandenservice, reparatie, balanceren, 
wisselen en opslag winterbanden Reparatie alle automerken Pechhulp binnen 30 km van Hilversum

Banden vervangen en verwisselen

Banden vervangen uitlijnen en balancerenHeijwegen Techniek repareert, vervangt en wisselt uw banden. Het balanceren van de banden gebeurt standaard als banden vernieuwd of verwisseld worden, maar u kunt natuurlijk ook langskomen om uw banden te laten balanceren als uw stuur of auto trilt.

Prijzen bandmontage

 

Nieuwe banden online gekocht?

Als u elders (online) nieuwe banden bestelt, kunt u deze bij ons laten afleveren, monteren en balanceren. Hiervoor rekenen we een kleine toeslag.

Zomerbanden en winterbanden

Wij wisselen graag uw zomer- of winterbanden. Gebruikt u uw zomer- of winterbanden niet, dan heeft u de mogelijkheid uw banden bij ons op te slaan in ons bandenhotel. Opslag van uw zomer- of winterbanden kan al vanaf € 32,25

 

Hankook banden dealer

Heijwegen Techniek Amersfoort is dealer van Hankook banden maar uiteraard kunnen we elk gewenste merk of type band leveren en monteren.

3D uitlijnen

De wielen zijn door de fabrikant voor het verlaten van de fabriek nauwkeurig afgesteld voor een prettig weggedrag en een minimale bandenslijtage. Maar na verloop van tijd kunnen er in deze wielstanden afwijkingen ontstaan. Het uitlijnen van de wielen is het proces waarbij afwijkingen in de wielstanden worden gecorrigeerd. Deze afwijkingen kunnen zijn ontstaan door het raken van een stoeprand, over een grote steen of door een gat in de weg rijden, maar ook door het vervangen van onderdelen van de wielophanging verandert de wielstand.

Bij een auto met wielstandafwijkingen kunnen verschillende klachten voorkomen. De belangrijkste in verband met de koersstabiliteit zijn:

Door gebruik te maken van de modernste 3D-lasertechniek worden de assen van uw auto van alle kanten gecontroleerd. Vervolgens begint de afstelling die ervoor zorgt dat uw banden weer gelijkmatig slijten. Het resultaat is een auto die weer prettig stuurt.

Vragen of een afspraak maken  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl