Onderhoud alle automerken Aircoservice, airco onderhoud, airco lektest airco reparatie Autobandenservice, reparatie, balanceren, 
wisselen en opslag winterbanden Reparatie alle automerken Pechhulp binnen 30 km van Hilversum

Reparatie

U kunt voor alle reparaties aan uw auto bij Heijwegen Techniek terecht.

Reparaties gaan tegen uurtarief of een vooraf afgesproken opdracht. We proberen vooraf altijd een zo correct mogelijke indicatie van de kosten te geven.

Arbeidsloon 66,55 per uur, inclusief btw

Indien gewenst en beschikbaar kunt u gebruikmaken van een leenauto.

 

Elektronische storing auto oplossen

In onze werkplaats staat de klant altijd centraal. Daarom doen wij er alles aan om de beste oplossing te vinden om de storing in uw auto te verhelpen.

Eén van de manieren hoe we dit doen is te kiezen voor revisie van onderdelen, zo ook voor defecte elektronische auto onderdelen. In veel gevallen zijn deze elektronische onderdelen, ondanks een storing, nog te reviseren. Om de juiste diagnose te stellen aan deze complexe elektronica bent u bij ons als ACtronics Service Point aan het juiste adres.

Door te kiezen voor revisie beperken we het gebruik van nieuwe grondstoffen en kiest u hiermee dus voor een groene oplossing. Daarnaast is revisie ook nog eens veel goedkoper dan een nieuw onderdeel. In veel gevallen kunnen we hiermee een oplossing bieden die tot enkele honderden euro’s goedkoper kan zijn, waarbij u verzekert bent van 2 jaar garantie op het onderdeel. Zo kom je verder met revisie!

 

Vragen of een afspraak maken  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl